Zen-like Vale Project by Blu Water Studio

0
122

The Vale is a project designed by Blu Water Studio and located in Kuala Lumpur, Malaysia. This house exudes a Zen-like atmosphere due to the lovely addition of green throughout and the nature that makes its presence be felt in every room under the form of small potted plants, flowers and floor vases.

The contrast between the muted tones on the walls and flooring and the light and the art work was created because of the need of vivacity.

The bedrooms were pulled out of the ordinary due to the use of turquoise colored fabric and striped cushion covers.

The large sliding doors provide natural ventilation and natural light all day long for the interior, the lighting reflecting the look of a trendy residence.

The project presents perfect balance between style and substance.

Previous articleMinimalist No47 House by H&P Architects
Next articleItalian Inspired Casa Ceno by Daniele Corsaro