Fully Remodeled Apartment by Díaz y Díaz Arcquitectos

0
59

The following interior design by Díaz y Díaz Arcquitectos is a special project located in La Coruña, Galicia, Spain.  It is special because by removing the walls, this flat was provided much more space and natural light, instead of the walls, an ingenious architectural piece taking their place.

All the available space was used at the fullest and now every little thing seems to have its own perfect corner.

The special element we were talking about is a cube of sucupira that gathers the new rooms: the kitchen, the office and the guests’ room. Another white cube facing the sucupira one contains the toilets, the closets and the access.

Previous articleAstonishing El Tovar by the Sea
Next articleContemporary Space Solutions by Minosa Design