Bright Residence Chang by ATELIERII

0
80

Residence Chang was created on the structure of an older building that was stripped down to the bones in order to create this modern space. The magic was done with the help of ATELIERII who exploited the potential of the place.

The existing construction was added new large windows and also a small balcony in order to extend the interior views.

The residence features modern white spaces such as the new master bedroom, the bath and the dressing area.

The existing common elements are the continuous paving, the walls and the new wooden carpentry, covered in white, which give light to the entire dwelling.

Photos by Ivan Chuang

Previous articleAmazing Villa Bellisima in California, USA
Next articleVibrant magnolia Gardens by Rhodes Architecture + Light